Verksamheten skall bestå av: -Företagsrådgivning -Partihandel med sportartiklar, kläder, skor, sängkläder, hushållsartiklar samt kosmetik -Researrangör -Utbildning, konsultation och bemanning inom hotell och restaurangbranschen -Förvalta lös och fast egendom Och därmed förenlig verksamhet
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 27 | 28 | 27 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -15 | 6 | -9 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -15 | 6 | -9 |
Årets resultat (tkr) | -15 | 6 | -9 |
Summa tillgångar (tkr) | 643 | 647 | 436 |
Antal anställda |
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 27 | 28 | 27 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -15 | 6 | -9 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -15 | 6 | -9 |
Årets resultat (tkr) | -15 | 6 | -9 |
TILLGÅNGAR | 2024-03* | 2023-03* | 2022-03* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 582 | 582 | 349 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 61 | 66 | 87 |
Tillgångar (tkr) | 643 | 647 | 436 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-03* | 2023-03* | 2022-03* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 35 | 50 | 44 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 607 | 598 | 392 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 643 | 647 | 436 |
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -55.6% | 21.4% | -33.3% |
Soliditet | 5.4% | 7.7% | 10.1% |
Kassalikviditet | 10.1% | 11.0% | 22.2% |
Verksamheten skall bestå av: -Företagsrådgivning -Partihandel med sportartiklar, kläder, skor, sängkläder, hushållsartiklar samt kosmetik -Researrangör -Utbildning, konsultation och bemanning inom hotell och restaurangbranschen -Förvalta lös och fast egendom Och därmed förenlig verksamhet